Rollerbaleset áldozata lett egy 41 éves férfi

A kiérkező mentők hiába küzdöttek az életéért.

2023. március 25., 07:20

Szerző:

Szombaton 1 óra 40 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Győr-Moson-Sopronban, Nyúl községben, a Tavasz utcában egy elektromos rollerre ráesve találtak egy férfit.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 41 éves áldozat eddig tisztázatlan körülmények között elesett a járművel, és olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentők hiába küzdöttek az életéért.

A police.hu közlése szerint a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset bekövetkezésének okát és a körülményeket.

(Kiemelt kép: illusztráció - használat után szerteszét hagyott elektromos rollerek Zuglóban a Szugló utcában. Fotó: MTVA/Bizományosi: Branstetter Sándor)

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.