Rétvári Bence mélyen hallgat arról, hogy kitől kapta a négy tonna krumplit

2017. december 31., 11:30

Szerző:

Rétvári Bencét – hangzik a HírTV híre – Szél Bernadett, az LMP társelnöke kérdezte meg arról a december eleji váci ételosztásról, amelyen Az Emberi Erőforrások Minisztériumának az államtitkára négy tonna burgonyát osztott ki a rászorulóknak a városi CBA előtt. A KDNP-s politikus sem akkor, sem most nem volt hajlandó elárulni, hogy a krumplit kitől kapta. Korábban többszöri kérdésre azt mondta, hogy adományokból állt össze a segély, most pedig Szél Bernadett kérdésére azt állította, hogy nem közpénzből osztotta ki a burgonyát, amelyből minden rászoruló fejenként tíz kilogrammot kapott. Azt, hogy a krumpli honnan származik, ezúttal is titkolta.

Az ételosztás összefüggésben állhat azzal, hogy a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje minden valószínűség szerint Rétvári Bence lesz a jövő évi parlamenti választásokon. 

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.