Komoly esőzés várható

Kiadós csapadék pénteken várható. 

2023. április 13., 06:20

Szerző:

Csütörtökön sok felhő lesz felettünk, kevés napsütés az ország keleti, délkeleti harmadán lehet, nyugat felől egyre többfelé kialakulhat eső, zápor, néhol zivatar, írja az Időkép. A keleti tájakra késő este ér a csapadék. A változó irányú szél helyenként megélénkül. Hajnalban -1, +9, délután 7 és 21 fok között alakul, az esős északnyugaton lesz hűvösebb az idő.

Pénteken országszerte számíthatunk esőre, záporokra, néhol délen zivatarra. A változó irányú szél élénk, helyenként erős lesz. Hajnalban 2-10, délután 8 és 22 fok várható, nyugaton lesz hűvös, északkeleten, keleten melegebb az idő.

(Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre)

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

2023. május 29., 16:23

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.