Gazdasági okokból nem lesz kiállítva BRFK rendőr fényautója a Rendőrpalota előtt

A Budapest Rendőr-főkapitányság gazdasági megfontolásból idén nem állítja ki a Teve utcai Rendőrpalota elé a fényautót, de a Szent János Kórház Gyermeksebészet és Traumatológiai Osztálya elé kiállították pár órára.

2022. december 2., 16:32

Szerző:

Az fényautót aggregátorral működtették és három órán keresztül örvendeztette meg a kis betegeket. Ezután a jármű visszatért a szolgálati helyére és „levette” ünnepi ruháját – írta a Police.hu.

A Budapest Rendőr-főkapitányság gazdasági megfontolásból idén nem állítja ki a Teve utcai Rendőrpalota elé a fényautót, de tartotta magát a hagyományhoz, mely szerint a társadalmi felelősségvállalás jegyében minden évben ellátogatnak egy olyan egészségügyi intézménybe, ahol gyerekeket ápolnak. 

A fényautóval együtt a BRFK Mikulása is megérkezett a Szent János Kórházban kezelt gyermekekhez, és ajándékokkal örvendeztette meg őket. A jármű kivilágítását dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy Budapest rendőrfőkapitánya a BRFK Mikulásával és a Szent János Kórház főigazgatójával, Dr. Ralovich Zsolttal „helyezte üzembe” a kicsik örömére.

(Kiemelt képünk: A BRFK Mikulása 2022-ben a Szent János Kórház Gyermeksebészet és Traumatológiai Osztályán lábadozó kicsiket lepte meg a fényautójával. Fotó: Police.hu)

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.