Rendkívüli oltási akcióban ma Pfizerre is lehetne időpontot foglalni, ha elbírná a rohamot a rendszer

A Sinopharm mellett az oltásra regisztráltak a Pfizer vakcinájára is foglalhatnak időpontot.

2021. április 30., 06:31

Szerző:

Az időpontokra a foglalási lehetőség a reggeli órákban nyílik meg, és előreláthatóan 10 órától már kezdődhet az oltás a Pfizerrel, emellett természetesen a Sinopharmmal is folytatódik, sőt már a jövő heti AstraZeneca oltásra is nyitva van az időpontfoglaló - írja az MTI. 

Azok foglalhatnak időpontot az eeszt.hu oldalon, akik eddig regisztráltak a koronavírus-vakcinára. Összesen 101 kórházban zajlanak majd az oltások, akár este kilencig. Előreláthatólag 100 ezer Pfizer-vakcina érkezik az oltópontokra és az Oltási Munkacsoport abban bízik, hogy pénteken ezt mind sikerül beadni.

A regisztráció jelenleg túlterheltség miatt nem működik.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Michael Kappeler/dpa/Picture-Alliance via AFP)

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.