Rendkívüli – Leugrott egy kiskorú fiú a bevásárlóközpont tetejéről

Leugrott egy kiskorú fiú a debreceni Fórum parkolószintjéről, akit súlyos, életveszélyes állapotban vittek kórházba. 

2022. november 10., 17:35

Szerző:

Az Országos Mentőszolgálat közölte, a helyszínre egy mentőegységet riasztottak, ahonnan egy kiskorú fiút súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak a területileg illetékes kórházba – írja a haon.hu. A lap információi szerint a kiskorú a P4-es szintről ugrott le a déli órákban.

Többen értesültek az esetről a közelben lévő Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskolában dolgozók közül is, akik a lap érdeklődésére elmondták, a déli órákban arra lettek figyelmesek, hogy az említett helyszínre mentősök és a rendőrség kivonult.

„Hallomásból tudom, egy kiskorú fiú kizuhant a Fórum parkolójának egyik szintjéről, de azt nem tudni, önszántából vagy véletlen”

– fogalmazott az iskola egyik takarítónője. Az intézményben dolgozó büfés kérdésünkre elmondta, ő is hallott a történtekről, és bár a büféhelyiség ablakai arra néznek, ahová értesüléseink szerint a mentőegység érkezett, érdemleges információval nem tud szolgálni, mert le volt húzva nála a redőny.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja az ingyenes 116-123 lelkisegély-számot!

(A Fórum Debrecen bevásárlóközpont (b) és a Latinovits Színház épülete Debrecenben 2020. február 12-én. MTI/Czeglédi Zsolt)