Rékasi Károly simán kilép a Barátok köztből, ha nem kap orvosi garanciát, pláne, hogy köpködve beszél

2020. április 22., 12:22

Szerző:

Hetek óta pihennek a Barátok közt kamerái, mert vírus megjelenésekor leállították az RTL Klub sorozatának forgatását. A Blikk viszont úgy értesült, hogy a produkciónál megkezdték annak előkészítését, hogy hamarosan újra munkába álljon a stáb.

A forgatásokon csak az vehet részt, aki negatív eredményt produkál. A Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly viszont levelet is írt, hogy több információhoz jusson, mert csak akkor venné fel a munkát, ha mindent biztonságosnak talál.

„Kedden voltam a kötelező koronavírusteszten, és készséggel állok rendelkezésre, ha a magam és mások védelmét kielégítőnek látom. Dolgoznék, örömmel és szívesen, de sem fertőzött, sem mást megfertőző személy nem szeretnék lenni – jelentette ki Rékasi. – A szűrés egy adott pillanat állapotát tükrözi, és a  testhőmérés sem garancia, hiszen a múlt héten

egy egészségügyi intézményben mértek nálam 34,5 fokot.

Másnál is:

„Jó lenne egy megbízott orvos, aki állást foglal, hogy a vélt vagy valós tüneteinket észlelve biztonságosan találkozhatunk-e a többiekkel. Vannak kollégák, akik kijárnak rágyújtani, ebédszünetben is érintkezünk stábon kívüliekkel. Én például erőteljesen,

elöl képzett hangokkal, néha köpködve beszélek, hiszen Bartha Zsolt indulatos karakter, így rossz érzést kelthet a kollégákban a cseppfertőzés veszélye.

Az egészség mindennél fontosabb. Ha ezt nem látom biztonságban, nem tudok a produkció rendelkezésére állni,  minden szívfájdalom nélkül távozom: számomra vannak fontosabb szempontok a pénznél" – mondta a színész.

Ő már csak tudja: