Rámásztam, rosszat akartam vele – vallotta az áldozatáról a rendőröknek a gödöllői zaklató

Először mindent tagadott, de a kihallgatási technika megtörte.

2021. június 29., 08:25

Szerző:

A földre teperte és leszorította, úgy akarta megerőszakolni Sz. Sándor Gergő azt az 55 éves asszonyt, akit Szilasligeten a földúton kezdett követni. A középkorú nő épp a munkából tartott hazafelé június 25-én, pénteken a szilasligeti HÉV megállóból, amikor valaki követni kezdte. Az 55 éves asszony először lépéseket hallott maga mögött, nem sokkal később már a földre lökték.

A nő hiába próbálta kiabálva, kapálózva elzavarni, támadója nem tágított,

egyik kezével nadrágjába markolt, a másikkal lefogta őt.

Az áldozat szerencsére addig mozgolódott, míg ki tudta szabadítani kezét és lelökte magáról a férfit, később a ridiküljét is elérte, amivel ütni kezdte támadóját, miközben torka szakadtából segítségért kiabált. Sz. Sándor Gergő erre elszaladt.

Az asszony könnyű sérülést szenvedett és  hazament. Hihetetlen lelki erővel összeszedte magát, letusolt, átöltözött, felhívta barátnőjét, majd a történtek után egy órával hívta rendőrséget – írja a police.hu.

A rendőrök a támadót végül június 27-én, egy kerepesi polgárőr korábban leadott személyleírása alapján azonosították be, aki az utcán ismerte fel.

Mint kiderült, a segédmunkára érkezett Ukrajnából a kerepesi alkalmi szálláshelyére. Az első kihallgatásán mindent tagadott, állítása szerint bevásárlás után hazament, majd másnap reggelig aludt. A kihallgatási taktika, az elé tárt személyi és tárgyi bizonyítékok hatására azonban két órával később már beismerő vallomását jegyzőkönyvezték a rendőrök.

Elmondta, hogy aznap délután sörözött, kicsit berúgott, a nap további részére hiányosan emlékszik. Rémlett számára egy középkorú nő, aki később a fűben feküdt.

„Rámásztam, valamint rosszat akartam vele”

– vallotta, hozzátéve: a nő kiabált, ő pedig elszaladt.

 

(Kiemelt kép: Sz. Sándor Gergőt a péceli Babits Mihály utcában fogták el 2021. június 27-én. Fotó: police.hu)

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.