A fiatalokért felelős Rácz Zsófia négy hónapja nem ér rá beszélgetni a Pedagógusok Szakszervezetének fiataljaival

2020. június 17., 13:46

Szerző:

Rácz Zsófia, a fiatalokért felelős helyettes államtitkár négy hónapon keresztül egymás után mondta le a találkozóját a Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozatával. A fiatalok március 16 óta próbálnak beszélni vele a pedagógushiányról és túlterheltségről, az iskolai agresszióról és a lakhatási helyzetről, hasztalan – írja a 444 a tagozat Facebook-bejegyzése nyomán. 

 

A találkozót először március 16-a, délután három órára beszélték meg, ezt aznap 11:46-kor mondta le Rácz Zsófia, aztán április 21-én 13 órakor találkoztak volna, a helyettes államtitkár ez esetben 12 óra 13 perckor üzente meg, hogy mégsem alkalmas neki az időpont.

 A szakszervezet azóta is többször írt és telefonált, hogy leszervezzék a beszélgetést, de ez azóta sem sikerült.

 

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.