Puzsér Róbert szerint ezt a választást már a kampány során meghackelték

2019. október 13., 13:43

Szerző:

– Örömteli, hogy 10 százalékkal magasabb a részvétel, mint legutóbb, ez azt jelenti, hogy ennyivel legitimebb ennek a választásnak az eredménye – idézi az Index, mit mondott Puzsér Róbert, miután ma reggel mérsékelt médiaérdeklődés mellett leadta a szavazatát.

Puzsér Róbert szerint ezzel együtt „ez a választás nem a szavazófülkében, meg nem az urnában, meg nem a szavazatszámláláskor van meghackelve, hanem a kampány során, meg a nyilvánossághoz való hozzáférés során. A médiafelületek elosztásakor, a hirdetési felületek elosztásakor.”

Puzsér Róbert
Fotó: Facebook/Sétáló Budapest 2019

Ha nem nyer, hátralép a politikai küzdőtérről, öt év múlva azonban újra indulna, hogy megméresse a Sétáló Budapest programját. Feltéve, hogy a következő városvezetés nem valósítja meg azt, mert ha igen, akkor nincs értelme az újraindulásának – tette hozzá a főpolgármester-jelölt. 

 

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.