Puzsér Róbert a „normális hajlamú férfiakról” és Nagy Feróról írt cikket

A kritikust ezúttal Nagy Feró és egy augusztus eleji koncertje ihlette meg.

2021. augusztus 22., 09:17

Szerző:

„A nemzet csótánya transzvesztitákkal lepte meg a családbarát fesztivált” címmel publikált véleménycikket Puzsér Róbert, aki a Hírklikken megjelent írásában többek között a „normális hajlamú férfiak” kifejezést is használja. A publicista bár többször elítélően nyilatkozott politikusok és közszereplők homofób megnyilvánulásaival kapcsolatban, a mostani szóhasználat felveti a kérdést, Puzsér Róbert szerint vajon „normális hajlamúak-e” a homoszexuális és transznemű emberek.

A kritikust ezúttal egyébként Nagy Feró és egy augusztus eleji koncertje ihlette meg, aki nemrég a KŐFESZT elnevezésű családi fesztiválon okozott botrányt. Mint a Blikk korábban megírta, Nagy Feró fellépése alatt három nőnek öltözött férfi lépett a színpadra, amire a mostanra Kossuth-díjassá lett magyar énekes úgy reagált: Angela Merkel német kancellár küldte őket, majd hozzátette: „Nagyon melegek a csávók. Azt mondja, hogy nem buzik? Ki mondja, hogy buzik? Ezek transzvesztiták. Azt sem tudják, hogy fiúk vagy lányok” – mondta többek között.

Puzsér Róbert most ezt írta az esetről: „Nagy Feró nyakig merült a kormányzat transzellenes kampányában. Nem pusztán egy komplett blokkot szentelt a témának „a nyugalom fesztiválján”, az értékalapú, konzervatív, hagyományőrző Kőfeszten, de még ahhoz is érzett magában energiát, hogy a show csúcsra járatásához normális hajlamú férfiakat világ csúfságára parókában küldjön fel a színpadra, hogy azok kappanhangon vonítva egészséges nőket imitáljanak” – írta.

Puzsér írásában megjegyzi, Nagy Feró évtizedeken át nevezte magát a nemzet csótányának, holott amikor azt gajdolta, hogy „gyere, kislány, gyere, a diszkó klubban szól már a zene”, még nem is állhatott volna messzebb attól, hogy egy nemzet csótánya legyen. A publicista úgy látja ez viszont megváltozott: „Kossuth-díjas rendszerszolgává vált, épp azt a sorsot teljesíti be, ami ellen fiatalon úgy lázadt. Úgy tűnik, a név mégiscsak kötelez” – zárta.

(Kiemelt kép: Nagy Feró Orbán Viktor miniszterelnökkel pózol a Parlamentben, miután átvette a Kossuth-díjat 2021.08.20-án, az államalapítás ünnepén. Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala)

 

 

 

08:23

Mindent megteszünk, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék a magyar családok békéjét és biztonságát! - olvasható Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap esti Facebook-bejegyzésében, amelyet a Védelmi Tanács ülése után adott közre.