Politikai elemzőként bukkanhat fel újra Vona Gábor, de nem kizárt, hogy még fontos pozíciót is vállal

2018. június 8., 09:45

Szerző:

„Vona Gábor most gondolkodik, rendezi az életét, de érdekli a közélet, nem akar kivonulni a politikából. Segít majd nekünk az elkövetkező időkben. Mint politikai elemzőről, biztosan hallunk róla – mondta a Magyar Hangnak adott interjújában Sneider Tamás, a Jobbik elnöke. 

A kérdésre, miszerint kizárt-e, hogy Vona megjelenik még a pártban valamilyen fontos pozícióban, Sneider úgy fogalmazott: „Nincs kizárva, ha ezt egyszer ő is akarja majd. Meglátjuk, akarja-e. Ha a Jobbik tovább növekedik, nyilván még több jó emberre lesz szükségünk."

Sneider egyebek mellett elárulta még, hogy lesz jelöltjük a budapesti főpolgármester-választásra, nem tart az ellenkezőjétől. Az aspiráns kilétét firtató kérdés elől azonban elugrott, mint mondta:

„Még nem nevezem meg, de van választék."

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.