Szökésben van egy pitbull Csepelen, ahol egy anyára és két gyerekre támadt, a rendőrök pedig hiába próbálták lelőni

2020. május 21., 19:20

Szerző:

Május 21-én, csütörtökön délután egy nő hívta a mentőket, hogy Budapest XXI. kerületében, az Almafa utcában őt, 16 éves lányát és 12 éves ismerősüket megtámadta és megharapta egy kutya - olvasható a police.hu-n. 

Miután a mentők a helyszínre értek és megkezdték a sérültek ellátását, értesítették a rendőrséget, hogy az agresszív kutya a helyszínen van. A rendőrök odasiettek, ahol a pitbull a rendőrökre is rátámadt; az egyik körzeti megbízott négy célzott lövést adott le az állatra, de az állat elszaladt és jelenleg is keresik.

A kutyatámadásban a 12 éves kislány súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték, míg a 32 éves nő és a 16 éves lánya könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást a kutya gazdája ellen.

 

 

 

2024. április 30., 17:30

A kedvező időjárásnak köszönhetően idén sok strand korábban nyit, mint az előző években. Május elsején már egészen sok strand látogatható lesz, a hétvégén pedig még több helyen csobbanhatunk.

2024. április 30., 13:48

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.