Menjetek a p∗csába – üzente a Pesti TV riportere a Hosszú Katinkát gyalázóknak

Bohár Dániel szerint, akik bántják az úszót, saját sikertelenségüket kompenzálják.

2021. július 28., 20:02

Szerző:

Kiakadt a Pesti Tv riportere azokra, akik gyalázták az elmúlt napban Hosszú Katinkát. Bohár Dániel szerint mások csak a sikertelenségüket kompenzálják azzal, hogy bántják az úszót. A riporter azt mondta, ezek emberek szégyelljék magukat, ezentúl pedig még elküldte őket „melegebb éghajlatra”.

Bohár Dániel a Facebookon írta le, mit gondol most arról, hogy az emberek betámadták Hosszú Katinkát. „Tehát, ha jól értem valamilyen retkes kanapéról a saját sikertelenségüket mások gyalázásával kompenzáló egyedek most Hosszú Katinkát bántják. Azt a Hosszú Katinkát, aki nemcsak Magyarország, hanem a világ valaha született egyik legnagyobb úszója és sportolója. Szégyeljétek magatokat (és utána menjetek a p.csába)” – fogalmazott a Pesti TV riportere.

Hosszú Katinkára egyébként azért akadtak ki az emberek, mert visszalépett a 200 méter pillangó olimpiai előfutamától, amely csak 48 perccel kezdődött a 200 méter vegyesúszás döntője előtt. Sokan azt látták bele, hogy eljátszotta ugyanazt, amit a riói olimpián, aminek Jakabos Zsuzsa úszó itta meg a levét, ugyanis ha Hosszú Katinka nem vállalja be a számot, akkor előbbinek lett volna esélye indulni.

Hosszú Katinkát szerdán sokan megvédték, köztük Mutina Ágnes úszó, Szebeni István tévés, Krausz Gábor szakács, és a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor is. A kormányfő azt írta Hosszú Katinka Facebook-posztjához, hogy aki egyszer bajnok, az bajnok marad. Akinek a tiszteletére egy olimpián egyszer is fölvonták a nemzeti lobogót, mindig a mi hősünk marad – tette hozzá a miniszterelnök.

(Kiemelt kép: Hosszú Katinka úszó a Tokiói Vizes Központban tartott edzésen 2021. július 20-án. Fotó: Kovács Tamás / MTI)

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.