Parragh lehülyézett néhány képviselőt

Gyenge képességű politikusokról értekezett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Hír TV műsorában. 

2023. április 26., 09:09

Szerző:

„Én azt gondolom, hogy ezek olyan hangok, amikkel igazából nem érdemes foglalkoznunk” – ezt válaszolta Parragh László a Hír Tv-ben, amikor arról kérdezték, mit gondol azokról, akik szerint az ötezer forintos kamarai hozzájárulást el kellene törölni. 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke arról beszélt, hogy amikor erről a pénzről vitatkoznak – ami hivatalosan nem tagdíjnak minősül, még akkor sem, ha kötelező befizetni –, arra érdemes gondolni, hogy az iparűzési adó az elmúlt években a felére csökkent, a munkába autózást jobban támogatják, vagy a Széchenyi-kártyában is vannak lehetőségeik a vállalkozóknak. 

Parragh azonban – amint azt a hvg.hu észrevette – a országgyűlési képviselőknek is odaszúrt egyet: 

 „van néhány gyenge képességű politikus a parlamenti patkóban, aki nem érti azt, hogy mit jelent az, hogy gazdaságszervezés. Segítünk nekik megtanulni.”

(Kiemelt kép: Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke a Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz Digitálisan! kezdeményezésről tartott sajtótájékoztatón a kamara székházában 2016. december 7-én. Fotó: Kovács Tamás / MTI)