Pálffy István a HírTV-nek már nem, de a Médiaszövetség Etikai Bizottságának még mindig jó

A volt KDNP-s parlamenti képviselő az Etikai Bizottság tagjaként szerepel a Magyar Nemzeti Médiaszövetség oldalán.

2023. szeptember 17., 20:25

Szerző:

Néhány napig attól volt hangos a sajtó, hogy Pálffy István alig kezdett a HírTV-nél dolgozni, Márki-Zay Péterrel készülő interjúja során pedofilokat mentegető kijelentéseket tett, ez pedig augusztus 22-én az azonnali hatályú kirúgását eredményezte a médiaorgánumtól. A polgári értékeket hirdető jobboldali médiaszervezetnek azonban továbbra is tisztségviselője – vette észre a Media1.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség (MNMSZ) weboldalán Pálffy István jelenleg is az Etikai Bizottság tagjai között szerepel Cserháti Ágnes műsorvezetővel, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) volt szóvivőjével és Kakuk L. Tamás az MTVA szerkesztő-műsorvezetőjével együtt. 

(Kiemelt képünk forrása: Pálffy István Instagram oldala.)

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.