Ózd-rali tragédia: vizsgálódik a rendőrség

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság - közölte a rendőrség az Ózd-ralin szombat este történtekkel kapcsolatban.

2022. október 9., 14:16

Szerző:

A police.hu-n vasárnap azt írták: A Királd külterületi részén - egy közforgalom elől lezárt útszakaszon -, az Ózd-ralin történt baleset következményeként egy 36 éves ózdi nézőt elütött egy versenyautó. A férfi a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset pontos körülményeit - tudatták.

A versenyt szervező Hero Kft. szombat esti közleménye szerint az utolsó gyorsasági szakaszon az ORC mezőnyéhez tartozó egyik páros balesetet szenvedett, melyben sem a pilóta, sem a navigátor nem sérült meg. Az utánuk érkező kettős megállt, hogy szükség esetén segítséget nyújthasson. Az őket követő versenyautó azonban hátulról nekik ütközött, így járművük irányíthatatlanná vált, és elütött egy nézőt.

(Kiemelt kép: Illusztráció. Fotó: Merész Márton / 168.hu)

Tegnap 17:58

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).