Összefogást hirdetett Márki-Zay Péter mozgalma, az a cél, hogy mindenhol egy jelölt induljon a Fideszével szemben

2018. november 18., 17:50

Szerző:

Megtartotta az első ülését a Márki-Zay Péter által útnak indított Mindenki Magyarországa Mozgalom, amelynek a független hódmezővásárhelyi polgármester Facebook-bejegyzése szerint a célja, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon minden városban

 a 2019-es önkormányzati választásokon mindenhol egy hiteles polgármester-jelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjenek. 

A politikus szerint 2014-ben Siófok, 2015-ben Veszprém, 2018-ban Hódmezővásárhely, Balmazújváros és Rákospalota példájából kiderült, hogy az állampárt, a Fidesz csak összefogással győzhető le. „Azok, akik széleskörű egyeztetés nélkül saját jelölteket indítanak, maguk is hozzájárulnak a korrupció és a megfélemlítés rendszerének fennmaradásához” – írja Márki-Zay Péter.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom a kövő év elején akar bemutatkozni a nyilvánosság előtt. Alapító tagja Márki-Zay Péter, Hadházy Ákos, Ábrahám Júlia, Bod Péter Ákos, Elek István, Kaltenbach Jenő, Kész Zoltán, Lengyel Róbert, Lukácsi Katalin, Magyar György, Mellár Tamás és Üveges Gábor.