Tragédia a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban: szalagavatóján összeesett, néhány nappal később elhunyt az egyik végzős

Gyászol a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium. Egy végzős diák összeesett a szalagavatón, a kiérkező mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba. Néhány nappal később a fiatal szervezete feladta a küzdelmet.

2023. november 25., 11:21

Szerző:

Egy végzős diák összeesett a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium szalagavató bálján a Budaörsi Városi Sportcsarnokban, írja az nlc.hu. A november 18-i ünnepségre mentők érkeztek ki, és életveszélyes állapotban szállították kórházba a fiatalt.

Vasárnap a Szent Imre plébániatemplomban a diák gyógyulásáért egy szentmisét is bemutattak, amin rengetegen részt vettek.

A Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium azonba Facebook-oldalán közölte: a fiatalember szervezete csütörtökön kora reggel feladta a küzdelmet.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Gyulai Bence/168.hu)

 

Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videonyilatkozatában, emlékeztetve arra, hogy a bíróság csütörtökön döntést hozott „Gyurcsány Ferenc politikusának" az ügyében.

Miközben egy év alatt 409 szervátültetés történt idehaza, 536 új beteg került várólistára, amelyen már január elsején is 1255 páciens neve szerepelt – mondta az InfoRádióban az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója.