Ördögűző pap járt Orbán Viktornál

Senki sem számít a spanyol inkvizícióra.

2023. február 15., 11:46

Szerző:

Nem őrültünk meg teljesen, csak azonnal a híres Monty Python jelenet, a spanyol inkvizíciós szkeccs ugrott be, amikor meghallottuk, hogy a hivatalos ördögűző, Jim Blount atya látogatást tett Orbán Viktor miniszterelnöknél.

Jim Blount az ördögűzés mellett – ahogy a Magyar Kurir írta – a Szeretetláng mozgalom nemzetközileg ismert misszionáriusa az elmúlt években a kolumbiai őserdőktől Litvániáig fáradhatatlanul hirdette és terjesztette a Magyarországról induló lelkiséget, amely bűnbánatra, engesztelésre, a családok megszentelődésére és az Oltáriszentségben jelen lévő Úrral való teljes egységre hívja az embereket. A lap megemlékezik arról is, hogy az ő hatására indult el az „Ima Magyarország békéjéért” kezdeményezés, melyet minden elsőszombaton tartanak, hazánk püspökeinek részvételével.

Blount tehát Magyarországon van, így retteghetnek a patásördögök, gondolhatunk itt elsősorban Gyurcsány és Soros urakra, bár egyelőre csak arról tudunk, hogy a Karmelita kolostorba már benézett az amerikai exorcista.

A következő lépés a spanyol inkvizíció lehet, bár mint tudjuk, rájuk senki sem számít.

(Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Megszűnik november 4-től a Keszthelyi Kórház szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg osztálya, ugyanakkor a szülészet-nőgyógyászati járóbeteg ellátás, a terhesgondozás és a nőgyógyászati szakellátás változatlanul elérhető lesz.