Orbán Viktor levélben kér mindenkit, hogy szavazzon a Fideszre

Szerinte a bukott baloldal mindenre képes a pénzért és a hatalomért.

2019. október 7., 18:06

Szerző:

„Most vasárnap településeink választanak jövőt maguknak. Arról döntünk, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői legyenek-e a magyar megyéknek, városoknak falvaknak" – írja „Tisztelt Honfitársam" címzéssel aktuális levelében Orbán Viktor. A szívhez szóló üzenetet a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület keszthelyi erőinek Facebook-oldalán fedezte fel a 444. Íme a teljes levél:

Fotó: Facebook/KÉVE

13:16

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

12:02

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

2024. április 29., 09:50

A Fidesz szlogenjére cserélte a faluhatár üdvözlőtábláit Jánd község polgármestere, így a településre érkező látogatók egyértelmű üzenetet kap arról, hogy melyek úticéljuk követendő irányelvei.