Sikerlistás a titokban nyomtatott Orbán-kritikus könyv

A szerző szerint, aki nem ismeri be, hogy Orbán rendkívül tehetséges politikus, nem értheti meg, milyen súlyos helyzetbe kerültünk.

2023. június 6., 15:05

Szerző:

Mind a Bookline, mind a Líra toplistáján első helyezett Stefano Bottoni Orbán Viktorról írt „A hatalom megszállottja” című könyve, amit közösségi finanszírozásból jelentetett meg a Magyar Hang.

Az rtl.hu arról is beszámolt, hogy a szerző magyar-olasz történész könyvét titkokban nyomtatták ki. Bottoni az rtl.hu-nak adott interjújában elmondta:

„Aki nem ismeri be, hogy Orbán Viktor rendkívül tehetséges politikus, nem értheti meg, hogy milyen súlyos helyzetbe kerültünk azáltal, hogy egy ilyen kvalitású ember uralkodik rajtunk.”

A szerző szerint amennyiben Lázár János vagy Rogán Antal lépne Orbán helyére, a NER megszűnne létezni mint összetartó erő.

„Az az olvasó, aki a könyvben egydimenziós történetet keres, ahol a magyar baloldal a jó és a magyar jobboldal a rossz, csalódni fog. Szó sincs arról, hogy a magyar baloldal 2010 előtt felvirágoztatta, a magyar jobboldal pedig 2010 után tönkretette az országot. Az, hogy európai viszonylatban Magyarország páriahelyzetbe jutott, körülbelül 20 éves, közös munka eredménye” – idézi a portál.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor miniszterelnök részt vesz az Európai Parlament plenáris ülésén, 2019. szeptember 11-én. Fotó: Frederick Florin / AFP)

A Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat a magyar emberek biztonságáért dolgozik, és biztosítja azt a 21. század kihívásai közepette is – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a szervezet Kibertér műveleti központjának épületáldási ünnepségén, hétfőn Budapesten.