Orbán: Tegyetek rá még egy lapáttal!

Üzent Orbán Viktor. 

2022. március 24., 10:55

Szerző:

Orbán Viktor Arnold Schwarzeneggert is „bevonta” a kampányba, természetesen csak képletesen egy Facebook-bejegyzés erejéig. 

A magyar miniszterelnök csütörtök reggeli posztjában megismételte – hiszen a március 15-ei beszédében már elhangzott –, hogy megkérdezte a volt testépítőt, hogy hány fekvőtámaszt csinál egy nap, amire a válasz az volt: csak onnan számolom, amikor már fáj. Érdekesség, hogy Muhammed Ali pont ugyanezt mondta még 2017-ben. 

Lényeg a lényeg, a kijelentések, és a kampány között párhuzamot vont a magyar miniszterelnök, hiszen „Így vagyunk ezzel mi is a kampányban. Ilyenkor a fájdalom a barátunk, ilyenkor kell rátenni még egy lapáttal.” – olvasható Orbán posztjában.

Arnold Schwarzenegger az elmúlt héten videóüzenetben kritizálta az oroszokat, miszerint a Kreml „szándékosan hazudik arról, hogy az invázió célja Ukrajna megtisztítása lenne a náciktól”. Egyben felszólította Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy állítsa le a háborút.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az Európai Unió vezetőinek csúcstalálkozójára Brüsszelbe, 2021. június 25-én. Fotó: Dursun Aydemir / Anadolu/AFP)

 

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.