Vége a rémálomnak, pünkösdre már meg is nyitja a legtöbb szállodáját Mészáros Lőrinc

2020. május 12., 10:11

Szerző:

Újranyitja május 15-én két szállodáját az Nészáros Lőrinc-féle Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójához tartozó Hunguest Hotels, a többi, nem tartós felújítás alá kerülő szálloda többsége a tervek szerint legkorábban május 29-től, a pünkösdi hosszú hétvégére lesz újra foglalható - közölte az Opus Global és a Hunguest Hotels kedden az MTI-vel.

Május 15-én a szegedi Forrás és a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra nyitja meg kapuit, a két szállodába speciális ajánlatokkal foglalhatnak a pünkösdig tartó időszakban pihenni vágyók.

Az egerszalóki Saliris hotel is szeretettel várja a vendégeket május 29-től
Fotó: Hunguest Hotels

A nem tartós felújítás alá kerülő szállodák – a Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók, a Hotel Aqua-Sol és Apollo Hajdúszoboszló, a Hotel Erkel Gyula, a Hotel Répce Gold Bükfürdő, a Hotel Freya Zalakaros és a Hotel Sóstó Nyíregyháza – a tervek szerint május 29-től, a tapolcai Hotel Pelion pedig június közepétől várja a vendégfoglalásokat.

Az újranyitást fokozott járványügyi óvintézkedések előzik meg. A Hunguest Hotels saját Covid-kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatárs vizsgát tesz. A szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek.

Mennyivel jobb hír ez a mai, mint ez a márciusi volt:

 

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.