Öngyilkosságot követett el Bezsenyi Mihály, a Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója

2019. január 25., 18:58

Szerző:

Életének 62. évében elhunyt Bezsenyi Mihály rendőr dandártábornok, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója – tudatja a honlapján a rendőrség. A szűkszavú közlemény szerint Bezsenyi Mihály harminc éven át szolgálta hazáját a magyar rendőrségnél, és a testület teljes állománya osztozik a család fájdalmában, azt pedig a Pesti Srácok  írja, hogy információi szerint a dandártábornok öngyilkos lett, fejbe lőtte magát a fegyverével.

Bezsenyi Mihály nyomozóként Fenyő János meggyilkolásának a kivizsgálásában is részt vett, kiváló szakemberként ismerték szakterületén, a gazdasági bűncselekmények felderítésében. 2014 óta vezette a Nemzeti Nyomozó Irodát, a Pesti Srácok szerint hosszú idő óta súlyos betegséggel küzdött, amely miatt az utóbbi heteket betegállományban töltötte.

Bezsenyi Mihály
Fotó: police.hu

 

Szijjártó Péter önkéntes munkásőrszervezetnek nevezte a FARE-t, amiért a tiltott politikai szimbólumok közé sorolta Nagy-Magyarországot, és ennek eredményeképpen a Magyar Labdarúgó-szövetség nem engedélyezheti a nagy-magyarországos molinók, zászlók bevitelét a magyar válogatott mérkőzésein. A külügyminiszter szerint a szervezet döntése a történelmi ismeretek teljes hiányára vall.