Öngyilkos lett egy pécsi gimnázium diákja

Az eset körülményeit még vizsgálják.

2023. április 21., 12:49

Szerző:

Öngyilkosságot követett el a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának diákja a múlt héten – erősítette meg a rendőrség az eset felől érdeklődő a HVG-nek. A hatóság azt írta: „a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában további tájékoztatást nem áll módunkban adni”.

A lap csütörtökön kereste meg a gimnázium igazgatóját, akitől nem kaptak választ. Csütörtöki értesülésükkel ellentétben azonban a diák nem az iskola területén követte el tettét.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

(Kiemelt képünk: a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma. Forrás: Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma Facebook.)

10:56

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.