Nyolcszáz kilós trezort emeltek be daruval Mészáros Lőrinczék házába

A békéscsabai gyártó cég egy erről készült fotóval promózta magát a Facebookon hetek óta, most egyből törölték, hogy megírták, kinek a házába kerül a széf.

2021. május 17., 16:45

Szerző:

A békéscsabai Trezor-Liktor Zrt. azzal reklámozta magát egy Facebook-posztban, hogy az egyik legnagyobb saját gyártású páncélszekrényüket szállították. A március végén készült posztban beazonosítható Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea leendő villája – írja a 24.hu.

Az azóta már törölt bejegyzésben egy 800 kilós trezort lehetett látni, amelyhez azt írták: „A vitrin már a helyén várja az üzembe helyezést”. A portál felkereste a céget azzal kapcsolatban, hogy az 1,6 millió forintos csúcsmodell látható-e a képen, de válasz nem érkezett. A villa biztonságáért a Talics Norbert által tulajdonolt felcsúti illetőségű Eurovéd Security Zrt. felel. A cég a 2014-es alapításától kezdve a Mészáros-érdekeltségek és ingatlanok őrzés-védelmével foglalkozott, többek közt a milliárdos tihanyi nyaralójának és a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának az őrzését is megkapta.

A Széchenyi-hegyen található, mintegy 1,17 milliárd forint értékű ingatlanba Mészáros és Várkonyi már a nyár végén beköltözhet. Az ingatlan nem csak Mészáros Lőrincék szerelmi fészkeként vonult be a köztudatba, hétvégén ugyanis a Momentum is ott akciózott, amiről „2022 után visszaszerezzük az ellopott vagyont” felütéssel tett közzé videót a Facebookon a párt.

(Kiemelt kép: Trezor-Liktor Zrt. Facebook-oldala)