Novák Katalin több ajándékkal készül III. Károly koronázására

Lovasplasztika és túrabakancs. 

2023. május 5., 16:10

Szerző:

„Magyarországot képviselve holnap részt veszek a brit királyi pár koronázásán”–, írja Facebook oldalán Novák Katalin. A köztársasági elnök több ajándékkal készül. Novák Katalin szerint III. Károly király szenvedélyesen szereti a lovakat, ezért az első ajándéknak Marton László – lovas kisplasztikáját szánja.  A második ajándék a királyi pár hivatalos monogramjaival ellátott túrabakancs, mert a királyi pár nagyon szereti a természetet és szeretnek túrázni. „Kéktúrázóként tudom, hogy a jó bakancs elengedhetetlen a túrázáshoz, ezért ajándékozok a királyi párnak Magyarországon gyártott túrabakancsot, ami attól különleges, hogy bele vannak gravírozva Károly király és Kamilla királyné monogramjai.”– íjra Novák Katalin. 

(Kiemelt képünkön: Koronázási ajándékok II.: a királyi pár hivatalos monogramjaival ellátott túrabakancs. Fotó/forrás: Novák Katalin Facebook oldala.)

 

A MOHU betétdíjas csomagolásait visszaváltó automatákkal kapcsolatban elég eltérő tapasztalatokkal gazdagodhattunk az elmúlt hetekben. Volt olyan bolt, ahol nem működött, megint máshol pedig flottul ment minden. A 24.hu arra kérte a munkatársait, számoljanak be a személyes tapasztalataikról.