Novák Katalin a szlovén miniszterelnökkel mászott hegyet

Szlovénia legmagasabb pontját hódították meg.

2021. augusztus 21., 17:58

Szerző:

Novák Katalin Szlovéniában mászott hegyet még hozzá nem is akárki „idegenvezetésével”, hanem magával a szlovén miniszterelnökével – derül ki a Fidesz alelnökének Facebook-oldaláról. A családokért felelős tárca nélküli miniszter Szlovénia legmagasabb pontján, a Triglavon járt Janez Janšával. A miniszter posztja alapján Jansa már régóta a „szövetségese, barátja”.

(Kiemelt kép: Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonfelújítási támogatások utalásáról tartott sajtótájékoztatón az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2021. február 9-én. Fotó: MTI / Máthé Zoltán)

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.