Németh Szilárd beszólt a csepeli fideszes polgármesternek, de felsült

Az egykori rezsibiztos, Németh Szilárd Facebookon üzent a csepeli polgármesternek, Borbély Lénárdnak.

2021. október 18., 21:33

Szerző:

Valószínűleg nem így tervezte Facebook-bejegyzését Németh Szilárd. Arról már korábban is lehetett tudni, hogy a nagyobbik kormánypárt alelnökének megromlott a viszonya Csepel fideszes polgármesterével, Borbély Lénárddal, egyebek között azért, mert a fideszes városvezetés ellenére a 2014. és 2018. évi országgyűlési választásokon is rendre egyéni vereséget szenvedő Németh Szilárd állítólag azóta is utasításokat akar adni a megválasztott polgármesternek. – írja az index. Most úgy tűnik, nem is kommunikálnak egymással túl gyakran. Legalábbis a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkáraként is tevékenykedő egykori rezsibiztos a jelek szerint nem volt naprakész párttársa munkáját illetően. A politikus a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumnál járt, s ha már ott volt, posztolt is egyet:

„Bejárás a Jedlikben: Már csak Borbély Lénárd polgármester úr aláírására várunk, és végre kezdődhet a teljes megújulás... Hajrá, Csepel! Hajrá, JÁG!” – írta.

Pechjére azonban Borbély Lénárd rövid kommentben visszajelzett:

„Tisztelt Képviselő Úr! Az Ön által említett kivitelezési szerződést már egy hete aláírtam. Jó munkát kívánok!”

– fogalmazott, linkelve mellé az október 12-én közzétett posztját, amiben beszámolt arról, hogy az Új Jedlik Társadalmi Egyeztető Fórum elképzelései alapján lezajlott az európai uniós nyílt közbeszerzés, a kivitelezési szerződést pedig aláírta. Németh Szilárd nem adott viszontválaszt.

(Kiemelt kép: Németh Szilárd Facebook-oldala)