Németh Szilárd boldog karácsonyt kívánt mindenkinek

2018. december 24., 09:49

Szerző:

A Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, az Arany János-emlékév fővédnöke hétfőn a Facebookon posztolta a következő üzenetet.

Ami azt illeti, Németh Szilárdnak van mit feledtetnie, a Magyar Hírlapnak adott szombati interjújában ugyanis sikerült elejtenie egy velőtrázóan ostoba megjegyzést arról, hogy az elmúlt két hét tüntetéssorozata alatt hangadóvá vált ellenzéki képviselőnők „gátlástalanságban, agresszivitásban, hazudozásban, hataloméhségben” simán felülmúlják férfi elvtársaikat.

Tegnap 18:23

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Tegnap 17:09

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.

Tegnap 15:31

Szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is tovább csökken. A benzin bruttó 5 forinttal, míg a gázolaj bruttó 4 forinttal fog kevesebbe kerülni.