Ezekre a villamosokra ne is várjon

Egy szakaszon, baleset miatt nem járnak a villamosok Budán. 

2021. november 25., 12:04

Szerző:

Pótlóbusz jár az 56-os, az 56A és a 61-es villamos helyett a Hűvösvölgy és a Budagyöngye között baleset miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtök délelőtt a Facebook-oldalán.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt írta, hogy villamossal ütközött egy személyautó Budapest II. kerületében. A Szilágyi Erzsébet fasor és a Lotz Károly utca kereszteződésének közelében emiatt forgalmi akadályra kell számítani. A helyszínre mentők is érkeztek – írta az MTI. 

 

(Egészségügyi maszkot viselő utas száll fel egy villamosra Budapesten 2021. november 1-jén. Ettől a naptól a korábban már megszokott szabályok szerint újra maszkot kell viselni a tömegközlekedési eszközökön, pályaudvarokon és megállóhelyeken. MTI/Mónus Márton)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.