Nem hagyja a Fidesz, hogy párttá alakuljon a közellenségnek kikiáltott Migration Aid

Németh Szilárd szokásos agymenése következik.

2018. október 5., 13:53

Szerző:

Az ügyészséghez fordul a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje, hogy vizsgálja meg a párttá alakulást tervező Migration Aid törekvéseit – jelentette be Németh Szilárd fideszes képviselő. A Magyarországon legálisan tartózkodó menekültek segítésével foglalkozó civil szervezet a közelmúltban döntötte el, hogy párttá alakulnak, hogy így elkerülhessék a többek között az ő ellehetetlenítésükre bevezetett „bevándorlási különadót”.

A Fidesz azonban nem áll meg itt, és folytatja a házmesterkedést. Németh Szilárd szerint „Soros György civil szervezeteknek nyújtott támogatásai mindig a bevándorlást támogató szervezeteknél kötnek ki”, ezért monitoringozni fogják a „Soroséktól Magyarországra befolyó forintok útját”.

Acélos logikájú érvelését folytatva Németh Szilárd kijelentette, ezt a különadóformát a közös teherviselés egyik megnyilvánulása, hiszen „aki arra kapja a pénzt, hogy nehézségeket hozzon az ország életébe, az annak egy részét adózza is le". Hozzátette, a bevándorlási különadó éppúgy szolgálja Magyarország és Európa védelmét, mint a műszaki és a jogi határzár, a „Stop Soros" törvénycsomag, valamint az alkotmánymódosítás.

Szavai szerint a Soros György által támogatott bevándorláspárti szervezetek „fondorlatos, agyafúrt lépései" ellen továbbra is meg fogják védeni a magyarokat. Megnyugtató kijelentés.

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.