Nem akar jobbra csúszni a Jobbik

2018. április 12., 10:09

Szerző:

A Jobbik elnökségi ülést tartott szerdán, amelyen egyebek mellett arról döntöttek, hogy visszahívják európai parlamenti képviselőjüket, Morvai Krisztinát – aki azonban már jelezte, hogy nem óhajtja visszadani a mandátumát.

Az ellenzéki pártnak a választmánya is ülésezett szerdán, az eseményen Mirkóczki Ádám szóvivő szerint egyetlen olyan felszólaló sem akadt, aki a néppártosodást hibáztatta volna a gyenge szereplésért, vagy azt javasolta volna, hogy a Jobbik térjen vissza a szélsőjobbos irányvonalhoz.

Mirkóczki Ádám
Fotó: Youtube

Sőt, többen voltak, akik kiálltak a jelenlegi irányvonal megtartása mellett.

Mirkóczki azt is mondta, a lehető leghamarabb szeretné rendezni a tisztújítás kérdését a Jobbik azután, hogy Vona Gábor lemondott az elnöki posztról a választást követően – írja a hvg.hu.

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.