Navracsics Tibor levelet írt a tapolcai mozi igazgatójának, amiért ott nem vetítik az Elkxrtukat

A politikust az érdekli, hogy milyen megfontolás, esetleg utasítás áll a döntés mögött.

2021. november 8., 15:08

Szerző:

Navracsics Tibor levelet írt Bakonyi Veronikának, a tapolcai Városi Mozi igazgatójának, hogy milyen okból nem játszák a helyi moziban a kormány kedvenc filmjét, az Elkxrtukat. Navracsics annak az aprópójából írt levelet, hogy már több helyi lakos megkereste őt a film hiányáról érdeklődve. A levelet meg is osztotta közösségi oldalán.

A politikust az érdekli, hogy milyen megfontolás, esetleg utasítás áll a mozi döntése mögött, illetve mikor tűzik műsorra. Levelében felidézte, hogy a filmet már csaknem százezren látták, és ez a szám kiemelkedő a magyar filmek nézettségei között.

(Kiemelt kép: Navracsics Tibor, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program (EKF) megvalósításáért felelős kormánybiztos beszédet mond a program nyílt napján az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon 2021. október 7-én. Fotó: Illyés Tibor / MTI)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.