Nagy bajban van a nyolcgyermekes család édesanyja

A család havi 150 ezer forintból próbálja fenntartani magát, miközben az édesanya mellrákkal küzd.

2021. szeptember 21., 06:18

Szerző:

Havi 150 ezer forintból tartja fenn magát az a nyolc gyerekes pécsi család, amelynél a 36 éves édesanyát tavaly mellrákkal diagnosztizálták, közölte az RTL Híradó. A családnak jelenleg gyógyszerekre sem telik a nehézkes létfenntartás mellett.

A csatorna már korábban is készített riportot a családdal, ami után elkezdtek jobbra fordulni a dolgok, például konyhabútort, játékokat és ágyat is ajándékoztak nekik, valamint 50 négyzetméteres otthonukat is szigeteltethették. Az anyuka állapota viszont megromlott azóta, májában és csontjaiban áttétek kezdtek el kialakulni, így most megint súlyos fájdalmaktól szenvedve küzd az életéért, miközben a család életkörülményei is tartósan romlanak.

„Márciusban amputálták a mellemet, megműtöttek, kaptam a kezeléseket, Janinak lett folyamatos munkaviszonya. Csak az utóbbi időben elkezdett romlani az állapotom, a májamon lévő áttétek miatt, nagy fájdalmaim lettek, sokat lettem rosszul. Így megszűnt a munkahelye, alkalmi munkákat vállal el, nagyon nehezen megy megint minden. Kezelésekre kéne járnom, az injekciókat és a gyógyszereimet nem tudom kiváltani, ami nagyon nagy probléma, de az élelmiszerrel és a tűzifával is nagy bajban vagyunk” – nyilatkozta az édesanya, Pécsiné Bánovics Marianna.

Aki szeretne segíteni a családnak, az itt megteheti:

Pető Dominik

számlaszám: 71800264-16071735

(Kiemelt kép: RTL Híradó)