Nacsa Olivér örömmel veszi vállára a Fideszt, Orbán Viktornak lett egy házi humoristája

2018. április 3., 14:59

Szerző:

– A magyar kormány volt az első és talán az egyetlen, amely felismerte, hogy milyen valós veszélyeket rejt ez a folyamat (menekültválság) a jövőre nézve. Mára beigazolódott, hogy Európának rendkívül komoly problémával kell szembenéznie. Az a politika, amelyet a magyar kormány képvisel, már akkor is úgy véltem, hogy az egyetlen járható út. Az, hogy bevándorlóország leszünk-e vagy sem, nem aszerint dől el, hogy ki liberális érzelmű és ki konzervatív, mert erre egész egyszerűen egyfajta válasz létezik, a józan ész válasza. Ember legyen a talpán, aki kiigazodik a magyarországi ellenzék ezzel kapcsolatos kommunikációján. Ott teljes a zűrzavar és a káosz, és nagyon remélem, hogy ezt a választópolgárok is látják - kampányol a Fidesz mellett a Magyar Időknek adott interjújában Nacsa Olivér humorista.

Fotó: Facebook/ Nacsa Olivér

A humorista  családjának egy része Bécsben él, és azt állítja, teljesen valós Lázár János videója a „borzalmas állapotokról”. Arról persze már nem szól a fáma, és az újságíró sem meri feltenni a kézenfekvő kérdést, hogy akkor mégis, miért nem jön haza a csupán két órányi autóútra lévő pokolból a humorista családja?

De lépjünk ezen tovább, hiszen, ahogyan Nacsa rávilágít, ha a liberálisoknak lehet egy Bödőcse, akkor a konzervatívoknak is lehet humorista szószólója, személy szerint ő.  Ha olyan, egyébként általam művészileg nagyra becsült kollégák – hogy csak ennél a műfajnál maradjunk –, mint Hajós András vagy Bödőcs Tibor a liberális oldalnak lettek a szószólói, akkor úgy gondolom, hogy a konzervatív oldalnak ugyanúgy »jár« ez a lehetőség, hogy ismert művészek kiálljanak az értékrendje mellett. És ha most én vagyok, aki ezt a vállamra vehetem, én lehetek ennek a zászlóvivője, akkor én ezt örömmel megteszem" – vállalta magára a feladatot Nacsa Olivér.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.