MSZP: Gulyás Márton és a Partizán félrevezeti a közvéleményt

A Partizán Az MSZP haláltusája címmel készített dokumentumfilmet. 

2022. október 18., 11:09

Szerző:

„Az MSZP haláltusája”, ezzel a címmel készített dokumentumfilmet Gulyás Márton és az általa vezetett Partizán elnevezésű YouTube-csatorna csapata. A dokumentumfilmben megszólaló Csabai Lászlóné, az MSZP korábbi nyíregyházi polgármestere közleményben reagált a megjelenés előtt  álló videóra.

„Nyíregyháza volt polgármestereként kijelentem, hogy a Partizán teljesen más témában kérte a megszólalásomat, mint ami a műsor meghirdetett címadásában szerepel, így jelen formájában teljesen megtéveszti, félrevezeti a nyilvánosságot. Én soha nem adnám a nevem egy olyan videóhoz, amely az MSZP lejáratását szolgálja. Abban hiszek, hogy az esélyek és a szolidaritás újjáépítését Magyarországon csak az igazi baloldallal, az MSZP-vel lehet megcsinálni. Ennek a pártnak ugyanis nemcsak múltja van, hanem olyan jövője is, amely része lesz egy igazságos és demokratikus köztársaság kiépítésének”, olvasható  Csabai közleményében. A korábbi polgármester arról is ír, hogy az MSZP a legszervezettebb ellenzéki párt, amelynek komoly történelmi múltja van. 

„Arra kérem a műsor készítőit, hogy fontolják meg, hogy szakmailag és erkölcsileg mennyire tartják vállalhatónak egy olyan filmnek a bemutatását, amelynek már a címadása is alkalmas arra, hogy félrevezesse a közvéleményt és megbántsa az MSZP közösségnek több ezer párttagját és aktivistáját”, üzeni Csabai Lászlóné a Partizánnak az MSZP által kiadott közleményben. 
 

(Fotó: 168.hu)