Mostantól fizetni kell a Normafán

Véget ér az eddigi ingyenes sífutási lehetőség a Normafán. Az üzemeltető cég bejelentette, hogy a próbaidőszak leteltével, február 15-től 2000 forintos napidíjat szednek a sífutóktól. Helyi (12. kerületi) lakosok féláron használhatják a sífutópályát.

2023. február 15., 11:36

Szerző:

A Normafa Park Sífutópályán az ingyenes próbaüzem véget ér, a pálya 2023. február 15-től karszalag vásárlásával és viselésével használható – írja a sielok.hu. A karszalag a vásárlás napján feljogosít a karbantartott, este kivilágított pálya, valamint a Vasas síházban a földszinti öltözők és mosdók használatára.

A karszalagok a Vasas Síházban a földszinti kölcsönző és síbárban vásárolhatók meg.

18 éves kor alatt, valamint 12. kerületi lakcímkártyával 1000 Ft naponta.
Nem kerületi felnőtteknek 2000 Ft naponta.
Hétfőtől csütörtökig 20:00 óráig, pénteken, szombaton és vasárnap 22:00-ig van kivilágítva a pálya.

A szánkópálya továbbra is ingyenesen használható. 

(Kiemelt képünk: Sífutó a behavazott Normafánál 2018. december 15-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs)

07:02

 A háztartási méretű kiserőművekre bevezetett átmeneti betáplálási korlátozás akár részleges feloldására elsőként a nyár végéig tesz javaslatot az Energiahivatal. Az ideiglenes intézkedés ütemezett kivezetése a kormányrendeletben rögzített menetrend szerint így előreláthatóan októbertől indulhat meg. A későbbiekben háromhavonta ismétlődő felülvizsgálat célja, hogy egyre több, tavaly november óta telepített kiserőmű számára nyíljon meg a lehetőség a hálózati betáplálásra,  közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) az MTI-vel pénteken.