Mostantól fizetni kell a Normafán

Véget ér az eddigi ingyenes sífutási lehetőség a Normafán. Az üzemeltető cég bejelentette, hogy a próbaidőszak leteltével, február 15-től 2000 forintos napidíjat szednek a sífutóktól. Helyi (12. kerületi) lakosok féláron használhatják a sífutópályát.

2023. február 15., 11:36

Szerző:

A Normafa Park Sífutópályán az ingyenes próbaüzem véget ér, a pálya 2023. február 15-től karszalag vásárlásával és viselésével használható – írja a sielok.hu. A karszalag a vásárlás napján feljogosít a karbantartott, este kivilágított pálya, valamint a Vasas síházban a földszinti öltözők és mosdók használatára.

A karszalagok a Vasas Síházban a földszinti kölcsönző és síbárban vásárolhatók meg.

18 éves kor alatt, valamint 12. kerületi lakcímkártyával 1000 Ft naponta.
Nem kerületi felnőtteknek 2000 Ft naponta.
Hétfőtől csütörtökig 20:00 óráig, pénteken, szombaton és vasárnap 22:00-ig van kivilágítva a pálya.

A szánkópálya továbbra is ingyenesen használható. 

(Kiemelt képünk: Sífutó a behavazott Normafánál 2018. december 15-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.