Mostantól fizetni kell a Normafán

Véget ér az eddigi ingyenes sífutási lehetőség a Normafán. Az üzemeltető cég bejelentette, hogy a próbaidőszak leteltével, február 15-től 2000 forintos napidíjat szednek a sífutóktól. Helyi (12. kerületi) lakosok féláron használhatják a sífutópályát.

2023. február 15., 11:36

Szerző:

A Normafa Park Sífutópályán az ingyenes próbaüzem véget ér, a pálya 2023. február 15-től karszalag vásárlásával és viselésével használható – írja a sielok.hu. A karszalag a vásárlás napján feljogosít a karbantartott, este kivilágított pálya, valamint a Vasas síházban a földszinti öltözők és mosdók használatára.

A karszalagok a Vasas Síházban a földszinti kölcsönző és síbárban vásárolhatók meg.

18 éves kor alatt, valamint 12. kerületi lakcímkártyával 1000 Ft naponta.
Nem kerületi felnőtteknek 2000 Ft naponta.
Hétfőtől csütörtökig 20:00 óráig, pénteken, szombaton és vasárnap 22:00-ig van kivilágítva a pálya.

A szánkópálya továbbra is ingyenesen használható. 

(Kiemelt képünk: Sífutó a behavazott Normafánál 2018. december 15-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.