Már megmászható az, amiből a Molnak van a legnagyobb

Április 21-től a nagyközönség számára is látogathatók lesznek a Mol-csoport új, budapesti székházának nyilvános terei.

2023. április 21., 11:59

Szerző:

Az ország legmagasabb épületének tetejére, a 120 méter magasan található panorámateraszra például felnőtt áron 2900 forintért lehet felmászni, 6 éves kor alatti gyermekeknek és kerekesszékkel érkezőknek ingyenes a belépés – írja a Portfolio.hu. Diákoknak, 60 év felettieknek, családoknak, valamint csoportos látogatás esetén is kedvezményesen léphetnek be a Mol Campus látogatható tereibe.

A jegyeket csak a Mol Campus honlapján lehet megvenni, a helyszínen nem. Egy nappal a nyitás előtt 100 budapesti diák kapott meghívást a MOL Campusba, ahol a megjelent diákokat dr. Bacsa György, a MOL Magyarország ügyvezető igazgatója egy rövid előadással fogadta az energiaszektor jelenlegi kihívásairól és jövőjéről.

(Kiemelt képünk: A Mol Campus, Magyarország legmagasabb épülete. Forrás: molcampus.hu)

Tegnap 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Tegnap 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.