Mit kíván a magyar nemzet? – A hallgatók 12 pontja és közös ünneplés a Klubrádióval

2019. március 14., 16:14

Szerző:

Élő, 50 perces rádióműsorban is közvetített ünnepséget szervez március 15., vagyis az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléke, illetve a Szabad Sajtó Napja alkalmából a Klubrádió a parkolójába. A helyszín az ünnep idejére a függetlenség terévé alakul, ahol az eseményekre és hősökre emlékezve Galkó Balázs szaval, illetve közös éneklés lesz Bródy Jánossal.

Az ünnepség előtt kívánságbegyűjtést is tartanak. Itt nem zeneszámot lehet kérni, hanem azt, hogy mit kellene teljesítenie a hatalomnak. A rádió ebből azután összeállítja a Hallgatók 12 pontját. Már most várják e-mailben a szabadsag@klubradio.hu címre a hallgatók javaslatait arról, szerintük hogyan kellene szólnia napjainkban a 12 pontnak. A Hallgatók 12 pontját a 13 órakor kezdődő műsorban hirdetik ki.

A 12 pont kihirdetése után szörp és néhány falat mellett folytatják majd a kötetlen beszélgetést.

A cím: III. kerület, Bokor utca. 1-3-5. 

 

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését. 

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.