Minden szülő rémálma: rádőlt a tévé egy másfél éves kislányra

Belehalt a sérüléseibe.

2023. szeptember 23., 10:21

Szerző:

A NOOL azt írja, hogy szeptember 17-én délután becskei otthonában játszott a gyermek, miközben felmászott a tévéállványra. Magára rántotta a televíziót, ami olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy már nem tudták megmenteni az életét. A másfél éves kislány nem sokkal később a kórházban belehalt sérüléseibe. 

„A munkatársaim mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan egy másfél éves gyermeket életveszélyes állapotban szállítottak kórházba” – nyilatkozta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője. Az esettel kapcsolatban Agócs Pál, Becske polgármestere elmondta, hogy egy nagyon kedves, rendes családnál történt a tragédia. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Gyulai Bence/168.hu)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.