Milliókért szervez rendezvényeket a magyar államnak Vajna Tímea barátnője

2018. május 24., 12:27

Szerző:

674,7 millió forintos keretszerződést kötött a Sensation Event&Congress Kft.-vel és a Budapest Party Service Kft.-vel az Oktatási Hivatal – szúrta ki a 24.hu az EU-s hirdetményt.

A „köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása” című projektet uniós forrásból finanszírozzák, ebben vesz részt az Oktatási Hivatal a megbízott cégekkel. 

A hirdetmény szerint ezért az összegért a két cég a rendezvényekhez kapcsolódó

  • helyszínt,
  • cateringet,
  • rendezvénytechnikát és egyéb kiegészítő eszközöket és szolgáltatásokat biztosít,
  • illetve a catering szolgáltatást érintő eszközöket és személyzetet is.

A Sensation Event&Congress Kft. Sárosi Krisztina Mónikáé, aki amellett, hogy Vajna Tímea barátnője, Andy Vajna kormánybiztos volt barátnőjének, Dobó Katának is a barátnője. Sárosi tavaly a Magyar Nemzeti Filmalaptól 10,5 millió forintot kapott a Kölcsönlakás forgatókönyvére, noha nem rendelkezett produceri végzettséggel vagy referenciával, ami pályázati feltételként volt megjelölve.

Fotó: eventrend.hu

2013 decemberében Rogán Antallal szerződött kommunikációs munkákra az Absolute Occasion Kft.-n keresztül, akkor 47 millió forintért végezte a belvárosi önkormányzat egy projektjének kommunikációs feladatait.

Tavaly pedig az óvónéképzésre szánt pénzekből kapott tíz milliót, akkor is az Oktatási Hivatalnak szervezett rendezvényeket a Budapest Party Service Kft.-vel együttműködve.