Mészáros Lőrinc felesége a kormánylapban köszönte meg a Jóistennek, amit a segítségével kapott az élettől

Férje anno Orbán Viktornak is megköszönte, most ennyi jutott.

2018. december 22., 10:56

Szerző:

- Teljesen természetes volt számunkra, hogy valamilyen formában támogassuk a Vál-völgyi gyerekeket, fiatalokat, a hiányt szenvedőket, és visszaadjunk valamit mindabból, amit a Jóisten segítségével kaptunk - mondta a Magyar Időknek adott interjújában Mészárosné Kelemen Beatrix, azaz az Orbán Viktor 8 éves kormányzása alatt az ország második leggazdagabb emberévé vált felcsúti vállalkozó, Mészáros Lőrinc felesége. Orbán jóbarátja négy évvel ezelőtt elhíresült interjújában még azt mondta, abban, hogy eljutotta idáig, „bizonyára szerepet játszott a Jóisten, a szerencse, és Orbán Viktor személye”. Mára úgy tűnik, csak a Jóisten maradt.

Mészárosné Kelemen Beatrix
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mészárosné az interjúban kerülte a politikai témákat, helyette a Vál-völgyi, azaz a Felcsúton és környékén is élő fiatalok általuk finanszírozott támogatási programjáról beszélt. Ugyanakkor hangsúlyozta:

Igyekszik nagyon óvatosan fogalmazni, meggondolni minden egyes szót, mert tisztában van vele, hogy egyes sajtótermékek belekötnek majd és kiforgatják a szavait, bármit is mond.

A háború és a brüsszeli szankciók okozta energiaválság miatt a kormány kiviteli tilalmat rendel el az energiahordozókra, így a tűzifára is. Az energia-ellátásbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű tűzifa külföldre történő kivitelét a kormány kontroll alatt tartja, szükség esetén korlátozni is tudja és elővásárlási jogával is élhet, közölte Nagy István agrárminiszter a Magyar Közlönyben megjelent rendelettel összefüggésben.

Új villamosjáratot indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton, a 2B jelzésű villamos Pesterzsébet és a Jászai Mari tér között jár majd. A pesti fonódó villamosfejlesztés részeként induló járat átszállás nélkül tesz elérhetővé három metrójáratot a XX. kerületi lakosoknak.