Új fejlemény a Pegasus-ügyben, az EU-ban is foglalkoznak az üggyel

Mesterházy Attila már Varga Juditot is megkereste az ügyben.

2021. szeptember 9., 11:18

Szerző:

Idén tavasszal is bevetették a Pegasus-kémszoftvert, méghozzá az ellenzéket nyíltan támogató Ezalenyeg.hu nevű hírportált üzemeltető Páva Zoltán megfigyelésére – írja a Direkt36. Mesterházy Attila ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta az ATV Start című műsorában, hogy pénteken az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójával találkozik, valamint Varga Juditot is megkereste az ügy miatt.

„Egy újabb emberről derült ki, hogy megfigyelték Pegasussal, ráadásul idén tavasszal. Páva Zoltán kötődik a baloldalhoz, most pedig a közéleti újságírással foglalkozik” – magyarázta az üggyel kapcsolatban Mesterházy Attila. A szocialista politikus úgy fogalmazott, nagyon nagy botrányról van szó, és az Európai Unióban is foglalkozhatnak az üggyel.

(Kiemelt kép: Mandiner vitára hívta Mesterházy Attilát, a NATO parlamenti közgyűlésének alelnökét, és Menczer Tamást, tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkárt 2021. július elsején. Fotó: Merész Márton / 168)

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.