Mennyit érne meg neked, ha nem indulnál? – kérdezte a Fidesz közvetítője Rokker Zsolttitól

2018. június 29., 14:07

Szerző:

A Fidesz közvetítője megkereste Erdei Sándort, és arra kérte, hogy ne induljon július 15-én az időközi önkormányzati választáson. Azt is megkérdezte, hogy mennyit érne meg neki, hogy ne induljon – állítja Erdei a Magyar Hangnak adott interjúban.

– Megmondtam a Fidesz közvetítőjének, amikor megkerestek azzal, mennyit érne meg nekem, ha nem indulnék, hogy erről nem lehet szó.

Rokker Zsoltti
Fotó: Forrás: Wikipédia

– Megmondtam, hogy a becsület, a haza és Miskolc nem eladó semmilyen pénzért. Ehhez képest most közpénzen megy a lejáratókampány ellenem, például szórólapok formájában, amelyeken az áll, hogy „Rokker Zsolttit támogatja az MSZP”

– tette hozzá.

Inkább mondják azt végre, hogy itt van egy jó jelölt, aki járatos a kommunikációban, ezt a srácot tudjuk támogatni tiszta szívvel és akkor végre Magyarországon előállt volna egy olyan helyzet, hogy minden párt egy embert támogat. Erre mondták a barátaim, te idealista vagy, még mindig, nem tudod elhinni, hogy ilyen soha nem lesz? – mesélte Erdei.

A Rokker Zsolttiként ismert humorista, egyébként antropológus Erdei függetlenként indul, de a teljes ellenzék támogatja Miskolcon. A Fidesz három jelöltet indít vele szemben. Nagy Ákost, és két kamujelöltet, egy szintén Erdei Sándor nevű nyékládházai lakost, és egy Molnár Zsoltot. A két utóbbi jelölt állítólag messze elkerüli a sajtót.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.