Meghalt Tipszmiksz Csabi

Az egyik legismertebb magyar focidrukker volt, mondásai szállóigévé váltak országszerte. 

2022. június 8., 11:00

Szerző:

A Kaposvári Rákóczi FC a Facebook-oldalán jelentette be, hogy meghalt Orbán Csaba, vagy ahogyan az ország futballszerető közönsége ismerte, Tipszmiksz Csabi, írja a Blikk.

Tipszmiksz Csabi az egyik legismertebb hazai futballszurkoló volt, akinek az interneten terjedtek szállóigévé vált mondásai. A becenevét egy videós beszólásáról, a

 „Milinte, te szemét, tipszmikszűté?”

kezdetűről kapta. A szurkolók körében nagy népszerűségre tett szert. A férfi korábban kábítószerrel való visszaélés miatt közel három évet ült börtönben. 

Orbán Csaba 48 évet élt, a Blikk információi szerint tegnap az esti órákban hunyt el.

(Fotó: Facebook)

Az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ) is érvényben van a Molnál múlt pénteken bevezetett üzemanyagvásárlási korlátozás – válaszolta kérdésünkre a szolgálat. Az után kerestük meg az OMSZ-t, hogy Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő azt írta a Facebook-oldalán, az 50 literes tankolási limit kevés a nagy üzemanyagtartályú és sokat fogyasztó mentőkocsikhoz, a napi többszöri tankolás pedig lassíthatja az amúgy is hatékonysági problémákkal küzdő mentőszolgálatot.

Papírból készült szívószálat hívott vissza a forgalomból a Metro Kereskedelmi Kft. – olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján csütörtökön közzétett felhívásban.