Meghalt egy 14 éves lány a jánoshalmai balesetben

Vizsgálat indult. 

2022. február 4., 10:53

Szerző:

Jánoshalma térségében egy személygépkocsi letért az útról és árokba borult. A balesetben egy 14 éves lány vesztette életét, olvasható a rendőrség oldalán. 

Jelenlegi adatok szerint az 5312-es számú út 32-es kilométerénél egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból letért az útról és árokba borult 6 óra 35 perc körül. A gépkocsit vezető 19 éves férfi könnyebben sérült.

A járműben utazó 14 éves lány a szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Merész Márton / 168.hu)

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Miniszterelnökség által aláírt támogatói szerződésnek köszönhetően a tavaly októberben megrendelt húsz szerelvény mellett további 31 új modern, alacsony padlós és légkondicionált CAF-villamossal bővül a fővárosi járműflotta.

A főváros vezetése elkötelezett amellett, hogy a jelenlegi belvárosi „autópályák” helyett újjáéledő sugárutak legyenek Budapesten, ezért a városlakók, gyalogosok és kerékpárosok érdekeit szem előtt tartva újítják meg a Váci utat, a Bajcsy-Zsilinszky utat és az Üllői utat - jelentette be a főpolgármester pénteken Budapesten.