Továbbra sincs kész az ellenzéki pártok közös listája

Kunhalmi Ágnes elmondta, mi várható tőle és pártjától. 

2022. február 18., 08:51

Szerző:

Továbbra sincs közös listája az ellenzéki pártoknak – erősítette meg Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Az MSZP társelnöke azonban kijelentette, ezt sem ő sem pedig a pártja nem fogja hagyni, hogy ne valósuljon meg a lista, ugyanis: „a közös lista, a közös egyéni jelöltek és a közös miniszterelnök-jelölt előfeltétele annak, hogy az ellenzék felmenjen a versenypályára”.

„Én egyértelműen úgy látom, hogy a Párbeszédet büntetik, nem véletlenül nyilatkoztam azt, hogy nonszensznek tartom, hogy csak azért mert kicsi, meg csak azért mert vannak averziói évek óta valakinek vagy valakiknek a Párbeszéddel vagy Karácsony Gergellyel kapcsolatban, akkor egy helyet adnak neki a listán. Én meg fogom védeni a partnerünket, de alapvetően felelős döntést fogunk hozni mindannyian”

– fogalmazott Kunhalmi.

(Kiemelt kép: Budapest, 2020. március 24. Kunhalmi Ágnes az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 24-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.