Márki-Zay Péter szerint a kormánypártban is akadnak melegek, de ezt mégis titkolniuk kell

2020. október 13., 11:10

Szerző:

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint sokat elárul a kormánypárti politikusok erkölcsi színvonaláról, hogy Soros-ösztöndíjasként sorosoznak, pedofilbotrányaik és pornófelvételeik közepette a melegek ellen riogatnak.

 

Márki-Zay Péter úgy véli, vannak melegek a Fidesz-KDNP soraiban, de nem ez a vállalhatatlan, hanem az, hogy eközben e pártszövetség indít nyíltan támadást a homoszexuálisok ellen. A 444.hu vette észre a hódmezővásárhelyi polgármester Facebook-posztját, amiben elmondta, akadt kereszténydemokrata politikus, aki sebészhez is fordult egy rossz helyre került szexuális segédeszköz miatt.

Márki-Zay szerint szerint a "kormánypárti politikusok erkölcsi színvonalát mi sem jellemzi jobban, mint hogy Soros-ösztöndíjasként sorosoznak, migráns-betelepítőként migránsokkal riogatnak, és pedofilbotrányaik és pornófelvételeik közepette a melegek ellen folytatnak gyűlöletkampányokat." Bár egyelőre a "számos meleg politikus közül alig akad, aki nyíltan vállalta volna homoszexualitását," Márki-Zay egy olyan Magyarországot szeretne, "ahol a fideszes politikusok is szabadon, félelem nélkül felválallhatják a homoszexualitásukat."